Total$0

View Cart Checkout

Nieuw-Vennep, 29 april 2019

Preau Sports – leverancier van het unieke sportkledingmerk INARIA uit Canada – en voetbalclub Almere City FC– de jongste professionele voetbalclub in Nederland – hebben afgelopen vrijdag hun exclusieve partnership voor de komende twee jaar aangekondigd.

Almere City FC is de eerste club in Europa die in de kleding van INARIA speelt. Al haar elftallen dragen bij aanvang van het komende seizoen de INARIA-kleding. De nieuwe kit is volledig aangepast naar Almere City maatstaven en heeft een exclusief design voor Almere City FC, waarbij het clublogo terugkomt in het shirtdesign. De kit wordt op een later tijdstip gepresenteerd.

Emily Montgomery, managing partner INARIA: “Het is een fantastische eerste stap voor ons om samen te werken met deze jonge en ambitieuze club in Europa. Almere City FC heeft ondanks haar jonge bestaan al een mooie reputatie opgebouwd en we kijken ernaar uit om de designs bij de spelers, staf en de supporters te mogen presenteren.”

John Bes, algemeen directeur Almere City FC: “Ik ben verheugd dat wij als eerste club in Europa samenwerken met INARIA. Beide bedrijven delen de ambitie om een blijvende indruk op mensen te maken, door uniciteit te combineren met een open mentaliteit om op een andere manier zaken te doen. We werken daarom graag samen met INARIA en dienen daarmee als een brug voor de Europese markt, omdat INARIA zich al in haar eigen continent heeft bewezen.”

OVER INARIA

INARIA ontwerpt en produceert een complete lijn voor teamsporten en outdoor kleding, waaronder high-end voetbalshirts, trainingsshirts, sokken, trainingspakken en trainingskleding. Het bedrijf ontwikkelt op haar hoofdkantoor in Toronto volledige designs op detailniveau.

Door het aanbod van superieure kwaliteit en snelle levertijden, is het doel van het bedrijf sterke relaties met haar klanten op te bouwen. INARIA is in Duitsland, België en Nederland exclusief vertegenwoordigd door Preau Sports, een label van het erkende W&H Sports. Meer informatie over INARIA Nederland is te vinden op www.inaria.nl

 

OVER ALMERE CITY FC

Almere City FC, opgericht in 2001, speelt in de Keuken Kampioen Divisie en is de enige professionele voetbalclub in de provincie Flevoland en tevens de jongste professionele voetbalclub van Nederland. Vanwege haar innovatieve karakter (slogan: Jong – Eigenwijs – Ambitieus) is de club een voorbeeld voor veel andere clubs in het Nederlandse voetbal.

Close Quick Shop